Meningen är??

Igår fick jag ett trevligt sms:
"Hej! Vad gör flicka? Jag e hungrig å tänkte höra om du vill med å äta en bit, jag bjuder i så fall, trots allt jul ! Hör av dig om magen är sugen. Kram"
Svarar givetvis JAAA
nästa sms som kommer informerar om att limon kommer och hämtar mig inom 30 min.
Gött det blev en tacosallad på Café Viva namnam tack för en trevlig lunch =)

Idag blev det åter ett besök på Café Viva och ytterliggare en Tacosallad fantastisk god detta blev i sällskap med min söta kusin !!

Väl hemma smäller det på rejält utanför trädgården och när jag tittar ut går småglinen runt och slänger smällare på taken... Men på allvar hur lönt är de?? Sugen på att skicka hunden på dom små skitarna men gamla tanten ringde polisen istället dom skulle skicka en bil men vad hjälper de??

Än så länge är hunden lugn när det smäller men fasar för att gå ut, förra året lyckades dom kasta en smällare som smällde av ca 4 meter ifrån hunden. Blir bara så arg och vad kan jag göra?? varför har vi inte militärskola att skicka ungj*vlarna till så dom kan få lära sig ett och annat...

Sen undrar jag var dom får tag på smällarna ska dom inte vara förbjudna att sälja till minderåriga eller förbjudna att sälja överhuvudtaget ?? Bojkotta allt vad smällare och raketer heter är min mening förstår inte mening med det hela !!

Tack för ordet


Söndag

En liten uppdatering vad min helg innehållit så här långt !!

Fredagen blev det ett besök på badet och skitsnackandes med den söta Marlen som följdes av lunch hos farmor och farfar.
Det blev hemmalagade fiskpinnar, potatis och sås mmm gott gott



Julklapp blev det också, ett litet pengakuvert, en tomtemor ( varje år får vi varsin tomte i olika form och material av självaste tomten så denna går till samlingen ), en burk med färdiga pepparkakor och såklart en liten rulle pepparkaksdeg farmors hemmagjorda pepparkaksdeg är den godaste som finns =)



Eftermiddagen fortsatte med ett försök till snöbollskrig men det är svårt med bara en arm och när motståndaren dessutom springer iväg och leker för sig själv !!



Kvällen fortsatte med glöggmys hemma hos min syster och hennes sambo !!
Jag drack julmust och åt massa med godis =) yummie
Kan även meddela att barn är så långt borta för min del så det inte ens finns, tre väldigt små barn i samma rum ger den effekten !! Dock myste jag ju såklart i massor med den bästa brorsonen som finns det är ju så bra när man kan lämna bort när det börjar bli jobbigt =)

Lördag ja då var det flyttstädning som gällde under förmiddagen sen bar det av till Malmöarena och Peter Jöbacks julkonsert. Där en stolt lillasyster satt i publiken och fick se sin storasyster i kören =)
Det var längesen jag hade ett sånt välbehag i hela kroppen som jag fick under den konserten. Det är konstigt vad musik och sång kan göra för själen.

Idag är det söndag och snart bär det av till mormor för julfirande, hoppas på lite klassisk julmat som jag inte har ätit en enda gång i år.

Jag saknar min mamma


Ökad risk

Har man en stor hund som är tok galen och älskar snö så är risken mycket stor att man trillar och slår sig !! Har inte hänt än sålänge men det lär komma...

Städat kök hos bror och hans tjej idag, myste i massor med världens bästa bäbis och sen blev jag bjuden på sushi. Försök äta sushi med pinnar när ni använder "fel" hand. Jag är riktigt imponerad av mig själv faktiskt förstår ni hur smart jag kommer vara om fyra veckor när jag fått använda alla delar av hjärnan ?? nä inte jag heller men kanske förstår snart =)

Varit på sjukhuset idag och tagit stygnen, där var sju stycken, sen har jag fått nytt gips. Detta gipset ska jag nu leva med till den 13 januari då jag ska bli två armad igen !!

Nu får det bli soffan en sväng med en macka

Njut i vinterlandet och kom ihåg att använda reflexer och ta de lugnt i trafiken


Ljus i mörkret

Har deppat hela dagen så nu får det vara nog !!

Ska testa en ny grej med maten middagsfrid heter de hoppas det ska hjälpa mig dels ekonomiskt, dels att få lite rutin på mina matvanor och därmed vinna kampen mot den fruktansvärda vikt jag bär på.

Sen kan jag inte tycka synd om mig själv när jag har så underbara vänner runt mig och såklart mina fantastiska syskon som dessutom har lyckats hitta varsin guldklimp så istället för två syskon har jag nu fyra kan man nästan säga plus en liten bäbis som bror och hans andra halva har lyckats producera, sötaste lilla Arild ♥

Jag har världens busigaste, fjantigaste, töntigaste, vackraste och underbaraste hund som står brevid mig i vått och torrt.

Nu ska jag snart på smyckesparty till vackra sofie som jag för övrigt ska ta med mig till Peter Jöbacks konsert i malmö på lördag då min syster och hennes andra halva ska vara med och sjunga i kören =) Hur galet är nu inte de?? Min syster i malmö arena med Peter Jöback, det kommer bli fantastiskt !!

2010 kommer bli mitt år det är jag säker på


Kaos

Idag varnas det för snöoväder och halka !!
Imorgon kommer det skrivas om hur snöovädret kom utan förvarning och orsakade olyckor och plogbilarna är helt oförberedda.
Som vanligt alltså !!

Var försiktig i trafiken det är inte skoj att vara skadad jag vet av egen erfarenhet !!



Fantastisk låt


I feel blue

sjukskriven till 31 januari =(


Nöjd och trött

Gårdagen blev en prövning utav dess like...
Galet vad mycket jag tappat i ork !!
Julfirande hemma hos mamma vi var 12 st vuxna, 1 hund och en bäbis. Vilket ståhej.
Trevligt var de och god mat fick vi men som väntat fick jag ganska ont och redan kl sju var jag redo att kasta in handduken men hängde kvar till kl tio då jag och lille Loke tog en taxi hem !!

Kalkon till middag och avslutningsvis blev det julklappsleken där jag roffade åt mig en bajsande ren och tre st facklor som jag kan sätta i min trädgård sen när den är brukbar igen.

Vi fick även en påse med julklappar med oss hem jag och Loke och där i fanns följande:



Det pep dom första tuggorna men det fixade Loke till snabbt så nu är det en tyst och fin leksak =)



Tjej krimskrams till mig !!



Sen ett gemensamt kort på en gemensam paket ?? Vad kan passa både mig och Loke ??



Jo en superfin väska som vi kan ha när vi ska ut och resa =)

Nu blir det soffan igen får nog bli med en tråkig skolbok tror jag
HejHopp


Mysig kväll

Det blev bak och mys hemma hos Malin igår mycket trevligt...
Jag skalade pistagenötter, pekade och tog kort =)

här kommer några bilder resten hamna på fejjan !!



Tack för en mysig kväll tjejer

Idag är det julfest med jobb på Wallmans som gäller, jag ska ha min fina rosa tyll klänning på mig kan det bli bättre?!?!

hörs imorgon


I am a real princess

Städat och fint är det här hemma, mamma har hjälpt mig... Tack tack

Nu ska jag vila en stund på soffan innan min limo ska komma och hämta mig för äventyr =) snacka om att känna sig som en kunglighet, vilken service ♥

Återkommer med vad som hänt under mitt äventyr, ska ta med kameran för bild dokumentering !!


Mammie

Hon ska komma idag och hjälpa mig lite =) min mamma hon är bra !! undrar hur jag ska klara mig två veckor utan henne när hon ska gotta sig i USA ?? någon som vill vara min tillfälliga extra mamma då ??

Önska det får man och tänk nu uppfylls en önskan som kommit in, här är en bild på min fina rosa arm, dock vet jag inte vems önskan jag uppfyller ?! tacka gärna med namn =)



Nä lite små städning och sen ett försök till att plugga lite...
hörs senare


Stammis

Blev ett besök på sjukhuset även idag, blev lite väl hårt lindat igår och jag har verkligen mått sämre än sämst idag men nu är det bra igen och ska förhoppningsvis hålla tills den 16 då stygnen ska tas.

fick snabbt hoppa in en stund på jobb idag, jag saknar min arbetsplats =( känns tomt att inte gå dit varje dag eller några dagar i veckan... Märkligt, hur många känner så för sitt jobb??
Jag har nog verkligen haft tur där !!

Ångrar absolut inte mitt val att börja plugga för det är intressanta saker jag får lära mig och framförallt väldigt användbara inte bara i yrket utan i vardagen också.
Lite tråkiga kurser just nu dock, det jag får veta har jag redan fått lära mig genom att leva...
Moral, kultur, etik och lite psykologi känner inte att lektionerna ger mig något, dom muntliga examinationerna klarar jag mig ur utan problem dom skriftliga är lite värre då jag bara är en armad men det ska nog lösa sig de också jag behöver ju trots allt inte plugga så mycket utan klarar mig rätt bra på min fantastiska gåva att flumma =)

Nu blir det en macka i soffan innan sängen ska intas

Jag är lycklig över mitt rosa bandage det gör hela denna annars lite tråkiga upplevelse så mycket bättre


Sjukhusbesök

Ja nu var det bara för mycket smärta och obehagskänsla i armen så det blev en tripp till sjukhuset där det konstaterades att allt ser ut som det ska, skönt.

Fick rosa bandage istället för vitt till min stora förtjusning =) och lite piller så sömnen kan bli lite bättre förhoppningsvis jobbigt att slapna av när det gör ont...

Tillbaka i skolan missade lite sårvård men det blir säkert fler gånger !!

over and out


One Nation

Föreläsningen var givande, inspirerande och studtals något skrämmande faktiskt...

Kvällen fortsatte med en smäll i hälen och haltande resten av kvällen underbart skönt, är faktiskt ganska trött på att vara skadad och ha ont nu !!

Kvällen förgylldes dock med en fantastisk konsert framförda av OneNation med bl.a. syster på solo sång =)

Idag är det soffläge som gäller


Föreläsning

Jepp i Lund närmare bestämt
Hoppas jag orkar vara närvarande mentalt hela dagen bara men jag har ju både Bettan och Katarina som kan ta hand om mig =)

Off I go


saknat mig ??

verka nästa lite så när man kollar antalet besökare...
roligt att se

ska ta lite nya tag igen tänkte jag med det här bloggandet
den första skoltiden är avklarad två kurser avslutade och 10 veckors praktik är genomförd, har lärt mig en massa och ångrar inte mitt val det minsta.

styrelse uppdraget har börjat ta fart och nästa kallelse kommer från mig så se upp =)

jobbet i simskolan har varit mycket givande kanske inte kunna ge vad jag velat på rätt sätt känt mig ganska nybörjare men nästa termin då j*lar ska vartenda barn flyttas upp eller kanske inte men många ska sådeså

har blivit faster till sötaste lilla Arild äntligen har jag fått någon att leka med =) och loke har fått en passagerare till pulkan kanske får fixa en vagn med hjul också till sommaren som kan kopplas till hans sele tror det är ett vinnande koncept

mitt staket är rivet och jag är förtillfället utan trädgård tills jag själv har byggt upp ett nytt, ja ni läste rätt jag ska själv bygga upp ett staket haha hur nu det ska gå till

två nya kurser påbörjades förra veckan som jag just nu kämpar med

i tisdags operarades handleden på nytt denna gången sattes ledbandet fast och jag är justnu gipsad och ganska handikappad och kommer vara minst 6 veckor roligare slut på året kan man ju knappast få

så det var väl vad som hänt i mitt liv i korta drag sen sist

nu smärtar det i handen så de blir en sväng till soffan

adjö små vänner