aaaaaaaaaaaa

har jag packat för mycket? för lite? fel saker? glömt något?
men snälla jag behöver lugna ner mig nu men kan inte....



kommer jag lära mig något? kommer jag tycka det är läbbigt? kommer jag svimma? kommer jag drömma mardrömmar?
ja tankarna är många och mest bara jobbiga just nu =/

lite vin finns ju kvar i boxen från förra helgen synd att det ska stå där och bli dåligt inte sant?!
måste slänga ett öga på min packning igen


Hur kommer det sig??

Sitter nu lite små deppig på tåget hem till Helsingborg.
Saknar ju Loke så det gör ont så det ska bli skönt att få komma hem till honom men 36 timmar i Tylösand är alldeles för lite =(
Alla är ju så underbara och mysiga och fantastiska och ja allt som är bra. Nästa helg ska jag få umgås med en massa livräddare hela helgen och få gå på bankett och partaja i min rosa klänning med dom =)

Stora packningsdagen imorgon, vad ska man packa egentligen?? Fyra veckor ska jag vara borta det kommer bli mycket packning vill jag lova men sån tur är får jag bilsjuts upp vilket är skönt.

Dagens stora fråga är varför äter man så mycket när man är i Tylösand?? Så mycket som jag har ätit på 36 timmar äter jag inte på en hel vecka, nog lönt man kämpat för att tappa vikt när det bara tar några timmar innan den snällt har kommit tillbaka igen...


Long time, no see

Varit mycket på senaste tiden...
Fyllt år blivit gammal hela 25 år, det var en bra födelsedag och mycket bra fina rosa presenter så jag håller mig nog här nästa år fyller jag 25 igen för det var väldigt trevligt !!
Kalas och party hade jag också mmm god mat, god dricka och trevliga gäster kan inte bli bättre.

Har anmält mig till att läsa upp Sv B men snälla hur tråkigt kan det bli men tyvärr nödvändigt så den kursen börjar på måndag samtidigt som min praktik börjar i Göteborg, Östra Sjukhuset det är där jag kommer vara dom kommande fyra veckorna hur underbart som helst.

Börjat sjunga i Gospelkör, ja man kommer på dom mest underliga idéerna när man jobbar nätter och måste hålla sig vaken =)

Just nu i skrivande stund sitter jag på buss nr 820 slutdestination Oslo, jag ska inte så långt jag hoppar av i Halmstad där min älskade Lojs väntar på mig för sen bär det av ut till Tylösand.
Ska äntligen få gå min Steg3 och träffa en massa underbara människor under två intensiva dagar.



Over and out